sâmbătă, 24 octombrie 2015

PORTRETE I - Spectacol inaugural "Atelier Alternativ", spectacol comemorativ Colectiv (11 noiembrie, ora 20:00)


Teatrul de pe Lipscani inaugureaza cel mai nou spatiu al sau - Atelier Alternativ. Pe scena Salii Atelier, veti putea urmari productii ale unor tineri regizori, avand distributii formate din actori la fel de tineri, veti putea admira experimente si experiente teatrale, dar si alte tipuri de manifestari culturale menite sa promoveze tinerele talente din lumea teatrala autohtona.

Pe 11 noiembrie, sunteti invitati la deschiderea Atelierului Alternativ al Teatrului de pe Lipscani, deschidere ce va cuprinde reprezentatia cu spectacolul "Portete I - Ceainaria cu portrete", spectacol proaspat intors din competita Festivalului de Teatru Pledez pentru TINE(ri), de la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt.

Spectacolul este dedicat tuturor celor care si-au pierdut viata in incendiul din club Colectiv. Fiti alaturi de noi ca, prin acest act de CULTURA sa le aratam celor ce ne conduc tara ca noi, tinerii, intelectualii, suntem o forta!

Doamnelor si domnilor, poftiti in ceainaria noastra cu portrete, pentru a va delecta cu cateva figuri din lumea urbana. Opriti-va pentru o ora si ridicati privirea spre scena unde veti descoperi personaje si oameni incredibil de ... adevarati. Veti avea, poate, surpriza sa va recunoasteti printre portretele noastre!

Distributia:
Irma Lambert , Marguerite - Lavinia Alexandru
Pastorul T. Lawrence Shannon , Baiatul - Sebastian Ghita
Armand - Tadeus Minca
Maggie "Pisica", Fata - Viorela Diac
Maestrul de ceremonii - Tudor Sicomas

Un spectacol de Tudor Sicomas si Tadeus Minca
Coloana sonora si procesare audio - Sebastian Ghita

Pret bilet: 10 RON

Biletele pot fi achizitionate de la casieria Teatrului de pe Lipscani de luni pana duminica, intre 12:00-22:00, si online de pe www.bilete.ro

Intrarea in sala se face pana la ora 20:00. Dupa inceperea spectacolului, accesul este strict interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Va rugam sa respectati ora de incepere inscrisa pe bilet!

Un concept "Compania Independenta Teatrul Nostru"
www.teatruldepelipscani.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu